Τα Παλτό του Χειμώνα !

   Τα παλτό είναι και ήταν κάθε χρόνο το βασικό κομμάτι που μας έκανε να βάζουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να το αποκτήσουμε και πολλή σκέψη για να επενδύσουμε σωστά αυτά τα λεφτά σε ωραίο και συνάμα ζεστό και κομψό πανωφόρι.
   Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποια στυλ και χρώματα παλτό είναι διαχρονικά και δεν πρέπει ποτέ να λείπουν από την ντουλάπα μας,αφού μπορούν να μας σώσουν.
   Κάνοντας μία σύνοψη αυτών, θα λέγαμε ότι τα πιο διαχρονικά και κλασσικά κομμάτια είναι σαφώς τα μπεζ-καμηλό, τα οποία μπορούσαμε να τα βρούμε από τις ντουλάπες των γιαγιάδων μας μέχρι τις ντουλάπες των φιλενάδων μας,τα οποία μπορούν να συνδυαστούν ποικιλοτρόπως, όπως επίσης και τα κλασσικά μαύρα παλτό, σε όλη τα μήκη και φάρδη, τα οποία υπάρχουν αναγκαστικά και μη σε όλα τα σπίτια.
   Επιπλέον,πάλι στα πλαίσια του μπεζ-καμηλό,όλες οι γυναίκες έχουν (και πρέπει να έχουν) μια καπαρντίνα μπεζ,που φοριέται από το φθινόπωρο έως και την άνοιξη άνετα.
   Κλασσικό και πολυφορεμένο χρώμα είναι και το γκρι σκούρο (ξεκίνησε από τους άνδρες περισσότερο και επεκτάθηκε και στις γυναίκες, βλ. τους παππούδες μας, οι οποίοι τον χειμώνα φορούσαν αυτά τα υπέροχα γκρι βαριά παλτό...). Μοντέρνα του εκδοχή είναι το γκρι ανοιχτό και όλες οι παραπλήσιες αποχρώσεις του γκρι.
   Τέλος,πολύς λόγος γίνεται για τα παρκά, τα οποία αποτελούν την σίγουρη και πιο πρακτική επιλογή για τον χειμώνα. Κλείνοντας, εμείς θα προτείναμε και παλτό σε φλούο και γλυκά χρώματα όπως το μοβ από μοχέρ και κόκκινο με κουκούλα σε στυλ κάπας, όπως και όλες τις κάπες.


Μπεζ - Καμηλό/Καφέ & Καμπαρντίνες







Γκρί








Μαύρα-Μπλε Σκούρο





Παρκά





Κάπες και Άλλα Παλτό









mary
   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις