Το κατάλληλο ντύσιμο για μια ορκομωσία!

   Έχοντας ως αφορμή, την δική μου ορκομωσία που θα γίνει σε λίγες μέρες, έκρινα σκόπιμο να δώσω κάποιες ιδέες για το πως πρέπει να ντυθούμε σε μια ορκομωσία (αυτοί που ορκίζονται...γιατί οι υπόλοιποι δεν μας νοιάζουν χαχαχα)!
   Γενικότερα, θα πρότεινα ένα στυλ σοβαρό-σε ένα βαθμό σεμνό,χωρίς βέβαια να χάνει την θυληκότητα του,με κύριο χαρακτηριστικό το σκούρο χρώμα είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι. Τα καλύτερα χρώματα είναι το μαύρο,γκρί,μπλέ σκούρο,βαθύ κόκκινο ή μπορντό,μωβ,μπεζ. Τώρα ως προς το εάν προτιμάμε φόρεμα ή κουστούμι, εγώ προσωπικά θα πρότεινα φόρεμα.Είναι εύκολο, γρήγορο και κομψό.Δεν χρειάζεται να συνδυάσεις μπλούζα με παντελόνι και σακάκι,το φοράς και είσαι έτοιμη. Απλά να βεβαιωθείτε πως είναι καλό το ύφασμα.Όχι ζέρσει,όχι λινά τον χειμώνα.
   Τα μαγαζιά που μας βοήθησαν στο να εντοπίσουμε κάποια δείγματα φορεμάτων και κουστουμιών κατάλληλων για ορκομωσία είναι το La Redoute, French Connection και Marks & Spencer.


υ.γ. Τώρα που είναι δύσκολοι καιροί (οικονομικά) σκεφτείτε πρακτικά και αγοράστε ένα φόρεμα ή κουστούμι το οποίο θα σας χρησιμεύσει και σε άλλες περιστάσεις. Δεν θα ήταν ωφέλιμο να αγοράσετε ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα (το οποίο δεν ενδείκνυται κιόλας για την συγκεριμένη περίπτωση) μόνο και μόνο για μια φορά.









mary


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις