Χριστουγεννιάτικο Ντύσιμο (Christmas Fashion)

  

    Τα Χριστούγεννα έρχονται!Ναι είναι ένα γεγονός, το οποίο όλοι περιμένουμε πως και πως κάθε χρόνο. Εκατομμύρια λαμπάκια,χαρούμενες μελωδίες,γλυκιές μυρωδιές και παντού χαμόγελα,κρύο,χουχούλιασμα, ζεστή σοκολάτα και ταινίες όπως το "Μόνος στο Σπίτι"...
   Επειδή ακριβώς είναι μαι ιδιαίτερη εποχή, την οποία βέβαια εμείς την φτιάχνουμε ώστε να είναι έτσι ώστε να αποδράσουμε λίγο από την ρουτίνα και την κατήφεια της υπόλοιπης χρονιάς, έτσι και το ντύσιμο μας πρέπει να είναι ανάλογο,ώστε να συμβαδίζει με το κλίμα.
    Εννοείται το απαραίτητο στοιχεία για τα Χριστούγεννα είναι το ΚΟΚΚΙΝΟ χρώμα.Είτε σαν αξεσουάρ, είτε σαν βασικό κομμάτι , είτε απλά σαν μια πινελιά.Οπωσδήποτε λοιπόν το κόκκινο χρώμα και μετά έπεται το βαθύ πράσινο (παραπέμποντας στο έλατο...) και όλα τα υπόλοιπα...
Επίσης,χαρακτηριστικά της εποχής είναι 2 αντιθέσεις :από την μία τα χαζά πουλόβερ/μπλουζάκια και αξεσουάρ πχ σκουφάκια,αυτιά ταράνδου και πουλόβερ με χριστουγεννιάτικα μοτίβα και εικόνες και από την άλλη το πολύ καλό ,επίσημο και κομψό ντύσιμο!Και τα δύο βέβαια είναι απολύτως αποδεκτά!
   Γι αυτό και εγώ,αποφάσισα να σας προτείνω κάποιες ιδέες για χριστουγεννιάτικο ντύσιμο, το οποίο φυσικά δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ακριβό.


Κόκκινο Χρώμα









Ζεστά και Oversized Πουλόβερ









Αστεία Χριστουγεννιάτικα Πουλόβερ και αξεσουάρ





Επίσημο και καλό ντύσιμο.





mary

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις