Το σύμπαν άραγε συνωμοτεί για κάτι εάν το θες πάρα πολύ;

   Ιδού το ερώτημα....Άραγε το σύμπαν συνωμοτεί όταν θες κάτι απεγνωσμένα?αυτή η ερώτηση έρχεται συνέχεια στον νου μου ανα τακτά χρονικά διαστήματα. 
   Έχοντας διαβάσει πολλά βιβλία με θέμα "αν το πιστεύεις πολύ θα γίνει..." ή "το μυστικό είναι να σκέφτεσαι θετικά και συγκεντρωμένα για να έλξεις αυτό που θέλεις κοντά σου..." και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εννοείται βέβαια πως κανείς δεν θα μου απαντήσει σε κάτι τέτοιο.Ούτε μπορεί κανείς να πιστεύει μόνο στο σύμπαν σαν θρησκεία.Απλά, γνώμη μου είναι πως εάν όντως πιστεύεις πολύ και έχεις γενικότερα πίστη σε κάτι/σε κάποιον στο τέλος με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα γίνει αυτό που θες.
   Δεν είναι θέμα έλξης και όλων αυτών των θεωριών. Δεν ξέρω τι το προκαλεί και η αλήθεια είναι πως δεν θέλω και να μάθω.Στο μυαλό μου θα το κρατήσω ως μαγεία(με την έννοια του παραμυθιού) και καλή ενέργεια. Προσωπικά, επειδή μου έχει τύχει κάποιες φορές να έχουν πραγματοποιηθεί 2-3 πράγματα που ήθελα πολύ, έχω να δώσω κάποιες απλοϊκές ή και ανόητες συμβουλές για το πως θα το κάνετε και εσείς:
  1. σκεφτείτε και βρείτε τι ακριβώς θέλετε πολύ μέσα σας. δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ποια είναι η κυριότερη επιθυμία σας, αφού θα είναι το πράγμα που σκέφτεστε σχεδόν όλη την μέρα και το τελευταίο που θα σκεφτείτε το βράδυ. είναι απλά αυτό με το οποίο νιώθετε εσείς καλά ενστικτωδώς...
  2. εάν κάνετε πρακτική κάποιες μέρες στο να σκέφτεστε αυτό που θέλετε ,αφού το ξεχωρίσετε ανάμεσα από τις δευτερεύουσες επιθυμίες σας, και δεν έχετε αποτέλεσμα τότε απλά αφήστε το στην άκρη και απλά περιμένετε το...σε λίγο καιρό θα έρθει αυτό που περιμένετε.
  3. γενικότερα άλλα μυστικά για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε είναι :η πραγματική θέληση που πηγάζει από μέσα σας και η καλή διάθεση. Να σκέφτεστε πως και να μην γίνει τώρα κάποια στιγμή θα γίνει σίγουρα.Να μην έχετε άγχος και αφού περάσει η περίοδος που θα το προσπαθείτε πολύ στο μυαλό σας καλό είναι μετά να μην το σκέφτεσθε καθόλου και απλά να το περιμένετε.
  4. τέλος, αφού έχουμε σκεφτεί τι θέλουμε και το έχουμε "ζητήσει", πρέπει να προσπαθήσουμε να συμφιλιωθούμε και να αγαπήσουμε αυτά που έχουμε στο παρόν.
   Δεν ξέρω εάν βοηθάω με αυτές τις συμβουλές απλά έτσι το νιώθω εγώ προσωπικά. Η πικρή αλήθεια είναι πως αυτά που επιθυμούμε βαθιά δεν έρχονται αμέσως και για τον λόγο αυτό νομίζουμε πως δεν θα έρθουν ποτέ. Στο τέλος θα έρθουν, απλά κάποια με λίγη πίεση από την ανάγκη μας, έρχονται πιο γρήγορα. 
   Τα παραμύθια και τα θαύματα δεν είναι μόνο της φαντασίας, κάπου έχουν την βάση τους, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Γι αυτό μην χάνετε το κουράγιο σας, όλοι δηλαδή...κουράγιο-προσπάθεια-υπομονή-αισιοδοξία!

mary

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις