Οι πιο ωραίοι άντρες (part 1)

Όπως κάνει κάθε χρόνο το περιοδικό "People" και επιλέγει τον πιο όμορφο άντρα εν ζωή, έτσι και εμείς το ΜαΝεΚέν θα επιλέξουμε τους δικούς μας πιο όμορφους άντρες όχι μόνο της περασμένης χρονιάς αλλά όλων των χρόνων.
   Ξεκινώντας θα έλεγα ότι ένας, αν όχι ο πιο όμορφος άντρας της showbiz, από τους πιο όμορφους είναι ο αγέραστος Johnny Depp. Αυτός ο άνδρας διακρίνεται τόσο για την περίεργη ομορφιά του η οποία είναι ακαταμάχητη στο γυναικείο κοινό, όσο και για το ταλέντο του, όντας πρωταγωνιστής στις παράξενες ταινίες του Tim Burton και ο οποίος κατ'εμάς θα έπρεπε να έχει ήδη τιμηθεί με όσκαρ γι αυτές τις ταινίες. Πλέον θεωρείται περιζήτητος εργένης, αφού μόλις χώρισε με την Vanessa Paradis.Αν υπήρχε κλίμακα από το 1 έως το 10, αυτός θα ήταν στο 10.
 




  Δεύτερος στην σειρά (πάντα κατ'εμάς)  βρίσκεται ο Keanu Reeves, γνωστός από τις ταινίες Matrix. Μπορεί πλέον να έχει χαθεί από το προσκήνιο και να μην είναι πολύ επίκαιρος, αλλά η γοητεία του παραμένει ακόμα και αν έχει πατήσει τα 40 και..Μελαχρινός, με εξωτικά χαρακτηριστικά, ψηλός και ευγενής, ποια γυναίκα θα μπορούσε να αντισταθεί....Στην κλίμακα 1-10, παίρνει 8.






   Ο επόμενος στην εκθείαση είναι ο Taylor Kitsch. Νέος ηθοποιός, ο οποίος έγινε φέτος αρκετά γνωστός από τις ταινίες του "John Carter", "Χ-men η αρχή" και "Battleship", διαθέτει τρομερή ομορφιά και γοητεία και έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι ακόμη μεγαλύτερο (προσωπικά εγώ, έβλεπα πιο πολύ αυτόν παρά την ταινία...). Έχοντας δικό του στυλ, συνήθως με μακριά μαλλιά, τζιν και t-shirts, μπορεί επάξια να διαδεχθεί τον johnny depp , αφού φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του.Το ατού του είναι πως δεν έχει (ακόμη) κάποια κοπέλα! Στην δικιά μας κλίμακα από 1-10 παίρνει 10.


   
   Μετά, θα μπορούσαμε άνετα  και δίκαια να εντάξουμε στην ομάδα των πιο όμορφων αντρών τον Joshua Jackson, τον οποίο γνωρίσαμε στα εφηβικά μας χρόνια στο "Dawson's Creek" και τα τελευταία χρόνια στο "Fringe". Πλέον θεωρείται από τους πλέον γοητευτικούς και επιτυχημένους άνδρες  καθώς βγάζει κάτι πολύ δυναμικό αλλά και ήρεμο. 1-2 επισόδεια του "Fringe" θα σας πείσουν αμέσως για την ομορφιά του, αφού και εμένα προσωπικά που δεν μου άρεσε στο dawson's creek , με ξετρέλανε στο "fringe". Στην κλίμακα μας, παίρνει άνετα 9!








to be continued.....


mary

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις