Οι πιο ωραίοι άντρες (part 2) By Neph

Καλημέρα/σπέρα everybody ειμαι η Neph και θα σας δωσω το δικο μου top5 των ωραιοτερων ever. Θα βαλω ηθοποιους μονο γιατι αν μπλεξουμε αθλητες, τραγουδιστες κλπ δεν θα καταληξω ποτε. Α επισης ειναι το πρωτο μου post αυτο, so καλη μου αρχη και be patient with me!


5. Jake Gyllenhaal: Οι περισσοτεροι τον ξερουμε απ το Donnie Darko (κ προσωπικα η αγαπημενη μου απ τον Jake), μια uber ταινια του 2001, αλλα εχει παιξει κ στο επισης uber Brokeback mountain, στο Prince of Persia (για τους κομπιουτεροφιλους),στο Jarhead (βαρεθηκα σ αυτο), Love and other drugs (γλυκουλι), Zodiac (καλα εδω καταραστηκα την ωρα και τη στιγμη που πατησα το download στο torrent μου,αλλα αρεσε σε πολλους)  και πολλα αλλα ωραια. Γκομενικα τα ειχε με την Reese Witherspoon κ την Taylor Swift αλλα λενε οτι ειναι και gay. ακουσε με, OXI. Και για γερη δοση αντριλας δειτε το επεισοδιο του man vs wild που εχει παει σε ενα βουνο στου διαολου κ κανει τα απιστευτα. Αντε και καλα χριστουγεννα :)


4. Gerard Butler: Τον ξερεις απο τους 300 που εκανε τον 'this is sparta' ετσι ωραια βαρβατα, αλλα εχει παιξει -τελεια κατα τη δικη μου αποψη- στη μεταφορα του απιστευτου The phantom of the opera επι μεγαλης οθονης και μαλιστα τον επελεξε ο ιδιος ο Lloyd Weber. Υπεροχη φωνη, υπεροχη παρουσια και δες το οπωσδηποτε γιατι ειναι και υπεροχο εργο. Κατα τ αλλα RocknRolla, Law abiding citizen, Lara croft,Coriolanus και αλλα ωραια εργα plus καποια ωραια chick flicks οπως the ugly truth και the bounty hunter. Ο ιδιος εχει απιστευτο χιουμορ btw,δειτε καμμια συνεντευξη,παντου αστειος ειναι..Και για το τελος αφησα το πιο 'δυσκολευομαι να τελειωσω την ταινια γτ τα ματια μου εχουν κλεισει απ το κλαμα'  ps i love you. Παναγια, μιλαμε για ΚΛΑΜΑ κ κακο. Γκομενικα εχει παρει το απαν συμπαν κ παρολα αυτα μια μικροφημη για gay παντα υπαρχει.


3. Michael Fassbender: Ε ενταξει. Ειναι απ τις περιπτωσεις που δε σε πολυνοιαζει αν μιλησει καν, μπορεις ανετα να δεις 5 ωρες βουβο κινηματογραφο. Εχει μια περιεργη ομορφια -δεν αρεσει σε ολες- ο ιδιος ειναι γερμανοιρλανδος, μειγμα υπεροχο κατ'εμε. Τον ξερεις απο το καινουριο Prometheus, τους 300, to Inglourious basterds  και αν εισαι τυχερη απ το Shame (if u know what i mean). Μαθε οτι εχει παιξει και Hercule poirot: After the funeral, το οποιο για μενα τον εκτοξευει στο 3. Δεν με νοιαζει, Poirot rulez. 










2. Leonardo Di freakin' Caprio: Τον ξερεις. Ετσι απλα. Γιατι δεν γινεται να μην τον ξερεις που να καταγεσαι απ τον πλουτωνα. Ειναι ο πιο ταλαντουχος ηθοποιος της τελευταιας τριακονταετιας σιγουρα και σιγουρα στο top5 απο καταβολης κοσμου. Τον πρωτοεμαθες απ το Titanic που τον πενθησες βριζοντας παραλληλα την γαιδουρα που δεν εκανε τον κωλο της λιγο πιο περα να σωθει το παιδι. Ωραια ερμηνεια αλλα σε ενα σεναριο που δεν ελεγε τρελλα. Προσωπικο suggestion..δες ολες τις υπολοιπες ταινιες του και ψαξε να βρεις ψεγαδι ερμηνειας. Shutter island, The beach, Inception, J.Edgar, The aviator, Gangs of new york.. δε με φτανει το blog.. και τελος μια απ τις καλυτερες ταινιες ολου του cinema.. The departed. E ενταξει.. Γκομενικα βγαινει με τον καταλογο της Victoria's secret.


1. Jude Law: Η προσωποποιηση της ομορφιας. Αγγλος -θα θελες να ειναι κρυος και φλωρος αλλα μπα- καλλιεργημενος, σε αντιθεση με το υπολοιπο Hollywood προτιμαει να παιζει θεατρο απο cinema, αστειος, λιγο ψυχακι, λιγο απροσιτος, λιγο υπεροπτης, πολυ πονηρος και διαβολικα αψεγαδιαστος. Δες τον οπου να ναι, παντου τελειοτητα ειναι. Εχει δωσει και αριστουργηματικη ερμηνεια στον Amlet. Ειπα οτι εχει και επιπεδο??? α! δες και το Sleuth.
 Perfection. 




Neph

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις