Οι πιο ωραίοι άνδρες (part3)



James Franco

Ξεκίνησε ως φρικιό στην -cult πλέον- πρόωρα κομμένη σειρά "Freaks and Geeks" , συνέχισε υποδυόμενος τον James Dean με τόσο μεγάλη επιτυχία που του χάρισε μια Χρυσή Σφαίρα, πέρασε από τις blockbuster ταινίες του Spiderman, έκανε τον σύντροφο του Sean Penn στην ταινία Milk -τόσο αληθοφανώς που έχει κάνει πολλούς από τότε να αμφισβητούν τις σεξουαλικές του προτιμήσεις- ,  για την ταινία 127Ηours προτάθηκε για Oscar ενώ το ίδιο βράδυ εκτέλεσε και χρέη παρουσιαστή για την ίδια τελετή, γύρισε ξανά στα θρανία του UCLA προκειμένου να σπουδάσει αγγλική φιλολογία και σαν λάτρης της ζωγραφικής έκανε πρόσφατα και εκθέσεις με τα έργα του! Με λίγα λόγια πολυμηχάνημα! Κάπου κάποια στιγμή είχα διαβάσει δήλωση της manager του που έλεγε ότι αν δεν του έφερνε η ίδια να φάει ο ίδιος θα το ξέχναγε τελείως με τόσες δουλειές που έχει ταυτόχρονα. 
Στην πραγματικότητα νομίζω ότι δεν στέκει και πολύ στα καλά του αλλά δεν βαριέσαι..έχει πλάκα! 'Οποιος έχει δει το Special Xmas Edition SNL με παρουσιαστή εκείνον καταλαβαίνει. Τέλος, λατρεύει τις γάτες! Σε σημείο γελοιότητας αφού φτάνει να ποστάρει μόνος του φωτογραφίες του με γάτες photoshopιαρισμένες παντού δίπλα του και πάνω του... Ασχολίαστο!


                                                                                       


       Jon Kortajarena


Tο μοντέλο της υπόθεσης. Tο λέει και η ιδιότητά του.. Μοντέλο! Γεννημένος το 85, Ισπανός, στην 8η θέση του Forbes με τα πιο επιτυχημένα μοντέλα άνδρες,  μοντέλο της χρονιάς για το 2009 από το GQ, έχει δουλέψει για τους Cavalli, Versace, Armani, Diesel, Tom Ford, Guess, Lagerfield, Gallianο και βαριέμαι να συνεχίσω...To μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι η φήμη που έπαιζε για ένα διάστημα πως ήταν "το αγόρι" της Μαντόνα. Αλλά από την άλλη... χωρίς αυτή τη φήμη δεν θα τον ήξεραν οι περισσότεροι. Ο ίδιος πάντως χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως αθεράπευτα ρομαντικό και έχει πει τo παρακάτω : "Πιστεύω σε αυτήν την μεγαλειώδη αγάπη που μπορεί να σου αλλάξει ολόκληρη την ζωή μέσα σε 5 ημέρες. 'Ισως είναι επειδή είμαι μικρός ακόμα αλλά ειλικρινά ελπίζω να πιστεύω σε αυτό ακόμα κι όταν γεράσω."




Hayden Christensen 


Εντάξει, δεν είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος αλλά είναι ιδιαίτερα όμορφος..
Στα πρώτα του θεατρικά βήματα είχε παίξει στο Λονδίνο μαζί με τον Jake Gyllenhaal και την Anna Paquin στο έργο "This is our youth", μετά έκανε διάφορα περάσματα σε σειρές και ταινίες μέχρι που πρωταγωνίστησε στην πιο δημοφιλή από αυτές, το Star Wars , υποδυόμενος τον Anakin Skywalker . 'Εχει παίξει με πολλές όμορφες τις γενιάς του όπως οι Jessica Alba, Sienna Miller και Rachel Bilson, με την οποία είναι πλέον και αρραβωνιασμένος.
Και εντάξει, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος όπως προείπα αλλά το "Life as a house" πάντα θα το βλέπω με μεγάλη ευχαρίστηση..







      Alex Turner


I know.. Ο τραγουδιστής των Arctic Monkeys και των The Last Shadow Puppets δεν πρόκειται να υπάρχει σε καμία αντίστοιχη λίστα. Δεν είναι αυτό που λέμε sexy. 'Η μάλλον να διευκρινήσω.. Δεν είναι αυτό που η πλειοψηφία λέει sexy, αλλά δεν πειράζει, εγώ θα τον τιμήσω γιατί θεωρώ ότι έχει  το κάτι. Αυτό το λονδρέζικο στυλάκι, η χαρακτηριστική αγγλική του προφορά είτε όταν μιλάει είτε όταν τραγουδάει, το παιχνιδιάρικο ύφος και το γέλιο του.. κάτι αδιευκρίνιστο μ' αρέσει πάνω του. 'Η και πάλι εδώ που τα λέμε...μπορεί για όλα να φταίει που το "Αge of the understatement" είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω ακούσει.  Oh well.. όπως και να χει, ο Alex είναι ωραίο άτομο!




   Ashton Kutcher

Στα 13 του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, στα 17 του συνελήφθη για ληστεία, στα 18 του το έβαλε σκοπό να σπουδάσει βιοχημικός ώστε να βρει θεραπεία για την ασθένεια που ταλαιπωρεί τον δίδυμο αδερφό του. Από εκεί συνέχισε ως μοντέλο του Calvin Klein και στην συνέχεια κατέληξε στην ηθοποιία κάνοντας μπαμ με από ένα από αυτά τα sitcoms της Αμερικής που είναι πασίγνωστα εκεί αλλά εδώ δεν γνωρίζουμε ούτε την ύπαρξή τους. Παρόλ' αυτά ξέρουμε καλά τον Ashton από τις δουλειές του στο σινεμά, στην τηλεόραση.. και κυρίως ξέρουμε τον Ashton από το Twitter καθότι φανατικός χρήστης και από τον πολυσυζητημένο γάμο του με την κατά ένας-Θεός-ξέρει-πόσο μεγαλύτερή του Demi Moore! Πριν περίπου ένα χρόνο η Demi ανακοίνωσε τον -αναμενόμενο από πολλούς- χωρισμό τους και τελευταία ο Ashton φημολογείται έντονα πως βγαίνει με την hot Mila Kunis ενώ θα ενσαρκώσει τον Steve Jobs στην ταινία με την βιογραφία του που γυρίζεται ενώ γράφω! Not bad.. Not bad at all..







                                Ryan Gosling--we have a winner!

Καλά, θεωρώ ότι τα λόγια είναι περιττά για κάποιον τόσο ωραίο και ταλαντούχο αλλά ας γράψω δυο λόγια...
Ξεκίνησε -ανορθόδοξα ή όχι- από το Michey Mouse Club μαζί με τους Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake και έχει εξελιχθεί ήδη σε έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του έχοντας προταθεί μια φορά για oscar και τέσσερις για χρυσή σφαίρα. Ο Ryan μεγάλωσε με την μητέρα του και την αδερφή του, κάτι που όπως λέει τον έκανε να καταλαβαίνει το σκεπτικό των γυναικών. Στα 22 του έβγαινε με την 38χρονη τότε Sandra Bulloc ενώ τον τελευταίο καιρό βγαίνει με την Eva Mendes που τον περνάει ευτυχώς μόλις κατά 6 χρόνια!  Φυσικά η μεγάλη αλλαγή στην ζωή του ήρθε με την ταινία Ημερολόγιο που τον έκανε ΚΑΙ ευρύτερα γνωστό ως ηθοποιό, ΚΑΙ τον άντρα των ονείρων όλων των κοριτσιών, ΚΑΙ τον επανένωσε με τον μεγαλύτερο έρωτα της μέχρι τώρα ζωής του, την Rachel Mc Adams. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει  τότε "Ο κόσμος αδικεί εμένα και την Rachel αν μας ταυτίζει με τους ήρωες της ταινίας γιατί η δικιά μας ιστορία είναι πολύ πιο ρομαντική από αυτήν!" , κάνοντας όσους είχαν δει την ταινία να αναρωτιούνται πώς αυτό είναι δυνατόν.  Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ryan είναι και μουσικός και τραγουδιστής, με μια ωραιότατη φωνή και ένα συγκρότημα με το όνομα "Dead man's bones".  Σας παραπέμπω στο παρακάτω video που έχει ψηφιστεί από τις πιο memorable στιγμές των ΜTV Movie Awards ever και όποια αμφιβολία (αν) έχει μείνει θα διαλυθεί...




'Ολα τα παραπάνω αγόρια είναι στην λίστα αυτή για διαφορετικούς και συγκεκριμένους λόγους ο καθένας αλλά αν έπρεπε να διαλέξω έναν νομίζω ότι αυτός θα ήταν ο Ryan. Συνδιάζει τα περισσότερα ακόμα κι αν δεν είναι αντικειμενικά ο ωραιότερος ίσως..  

Τα γούστα είναι πάντα υποκειμενικά.. ευτυχώς!  :)



Enjoy!!


.Kate.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις