Στυλ με απλά ρούχα no1.

    Σκέφτηκα να φτιάξω μια στήλη, όπου αξιοποιώντας τα ρούχα που υπάρχουν στην ντουλάπα μου και κάνοντας διάφορους συνδυασμούς τόσο μεταξύ τους όσο και με διάφορα αξεσουάρ, θα φαίνεται στους άλλους πως έχετε αμέτρητα ρούχα ή απλά δεν θα θυμούνται πως φορέσατε ξανά ένα ρούχο. Να τονίσω πως τα περισσότερα ρούχα είναι απλά από γνωστές αλυσίδες ρούχων που δεν είναι ακριβές. Συνεπώς, όλοι μας θα έχουμε πάνω κάτω κάποια από αυτά τα ρούχα.


1. Η μαύρη ζακέτα.

Όλοι έχουμε μια μαύρη ζακέτα στην ντουλάπα μας και εάν είναι και λίγο μακριά ακόμη καλύτερα.Μπορεί να τροποποιηθεί με αμέτρητους τρόπους.












2. Το πολύχρωμο φόρεμα.

Εάν έχουμε ένα απλό πολύχρωμο φόρεμα, απλά και μόνο με μια ζώνη σε nude-καφέ χρώμα μπορούμε να το αλλάξουμε και να μην είναι τόσο ανιαρό και βαρετό. το συνδυάζουμε με ωραία nude πέδιλα.










3. Το t-shirt με το τζιν σορτς

Ένα απλό και χαριτωμένο t-shirt μαζί με ένα σορτσάκι οποιουδήποτε χρώματος μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ το καλοκαίρι. Το πρωί φοριέται με σανδάλια ή σαγιονάρες ενώ το βράδυ με πέδιλα ή με πλατφόρμες.







4. Το λευκό στράπλες φόρεμα.

Μια γυναικεία ντουλάπα πρέπει να έχει οπωσδήποτε 2 φορέματα: 1 λευκό στράπλες και ένα μαύρο.Το λευκό συνδυάζεται τέλεια με χρυσά αξεσουάρ,τα οποία προσδίδουν στο σύνολο μια κομψότητα και μια αρχοντιά.










5. Το μαύρο στράπλες φόρεμα.


Το μαύρο στράπλες από την άλλη μπορεί να συνδυαστεί με άπειρα πράγματα. Καθότι είμαι λάτρης του χρυσού, θα πρότεινα και αυτό να φορεθεί με κάτι χρυσό.










6. Το λευκό σορτς.

Το καλοκαίρι προϋποθέτει πολύ λευκό. Εάν υπάρχει ένα απλό λευκό σορτσάκι και 2-3 φανελάκια απλά και λίγα αξεσουάρ, η βαλίτσα σας θα είναι συγχρόνως γεμάτη (από πολλούς συνδυασμούς) αλλά και άδεια (αφού δεν θα χρειαστεί να πάρετε πολλά ρούχα μαζί σας.)









7. Το αρχαιοελληνικό στυλ.

 
 Μια βόλτα στο Μοναστηράκι ή στην Πλάκα, θα σας αποκαλύψει πολλούς θησαυρούς σχετικά με την μόδα. Απλά και σχετικά φθηνά φορέματα, μπορούν να κάνουν θαύματα. Εννοείται πως το look ολοκληρώνεται από ένα ζευγάρι σανδάλια και ένα clutch.






8. Το μαύρο maxi φόρεμα.

Καλό είναι να υπάρχει στην ντουλάπα και ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, το οποίο θα σας λύσει τα χέρια όταν έχετε άγχος για το τι μπλούζα να βάλετε και με ποιο παντελόνι. Τέτοια φορέματα υπάρχουν σε πληθώρα, σε διάφορα χρώματα και η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή.








9. Διάφορα maxi φορέματα.


Ότι ισχύει για το μαύρο maxi φόρεμα, ισχύει και εδώ. Συν το ότι τα maxi είναι πολύ της μόδας και εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα σας προστατεύσει από τον αέρα και την ψύχρα.










10. Το απλό jean με το λευκό πουκάμισο.


Ένα απλό jean με ένα απλό λευκό πουκάμισο με γυρισμένα τα μανίκια, συνδυασμένο με απλά αξεσουάρ είναι πολύ κομψός συνδυασμός που αποπνέει μια αίσθηση καθαριότητας και ποιότητας.







11. Το nude και το μαύρο κοντό φόρεμα.


Όλα τα φορέματα είναι πολύ βοηθητικά ειδικά το καλοκαίρι, όπου πέραν από γρήγορες λύσεις προσφέρουν και δροσερές λύσεις. Τα 2 must χρώματα είναι το nude και βέβαια το μαύρο.








12. Οι τσάντες.

Οι τσάντες για το καλοκαίρι πρέπει να είναι μικρές και σε ευχάριστα χρώματα και σε χρώματα που θυμίζουν μαύρισμα.










13. Τα αξεσουάρ.
































mary

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις