Οι νέες τάσεις της μόδας!


Κάνοντας μια έρευνα στο ίντερνετ σχετικά με τις τάσεις της μόδας φέτος, βρήκα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα απ' όλα, επικρατεί ένα μινιμαλισμός και μια κομψότητα (αγαπημένη μου λέξη και αρχή). Ακολουθώντας η μόδα, την εποχή, η οποία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης προτείνει λιτότητα, έτσι και η μόδα την ακολουθεί πιστά. Απλοί συνδυασμοί προτείνονται χωρίς όμως να πάσχουν από ομορφιά.


1. Η τάση λευκό ριχτό πουκάμισο.

Το αγαπημένο και διαχρονικό λευκό μας πουκάμισο έρχεται σε μια νέα εκδοχή αυτής της πιο ριχτής μορφής. Τα υφάσματα γίνονται πιο μαλακά, πιο δροσερά ώστε να πέφτει ανάλαφρα. 





2. Η τάση κόκκινο παντελόνι.


Η τάση αυτή έχει ξεκινήσει από την άνοιξη, όπου όχι μόνο το κόκκινο παντελόνι κυριάρχησε αλλά και όλα τα φωτεινά και ζωντανά χρώματα. Συνεχίστηκε δυνατά και το καλοκαίρι αλλά όσον αφορά τον χειμώνα ένα χρώμα θα μείνει : το κόκκινο και το μπορντό.



3. Η τάση ασπρόμαυρο σύνολο.

Για μένα αυτή η τάση είναι η αγαπημένη μου αφού και κομψή είναι και διαχρονική και βολική αφού δεν χρειάζεται μα ψάχνει κανείς για συνδυασμούς και επιπλέον όλοι μας διαθέτουμε κάτι άσπρο και κάτι μαύρο. Επίσης και η μονοχρωμία με total black ή total white look είναι μέσα στις τάσεις.






4. Οι minimal συνδυασμοί.

Για μένα όσο πιο λιτό είναι τόσο σύνολο τόσο πιο καθαρό φαίνεται. Απλά ρούχα, απλά αξεσουάρ χωρίς πολλή "βαβούρα" μπορούν να συνδυαστούν με τέτοιο τρόπο που ούτε θα ξοδέψετε χρόνο, ούτε πολλά χρήματα και συγχρόνως θα είστε πάντα καλοντυμένες.










Καλό χειμώνα πάντα με στυλ!!!

mary

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις