Τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς...!

   Όντας μια νέα κοπέλα η οποία φροντίζει αρκετά την εμφάνιση της αλλά συγχρόνως δεν μπορεί να δώσει μια περιουσία, θέλησα να σας προτείνω τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιώ εγώ ή θα χρησιμοποιήσω σίγουρα στο μέλλον. Το γεγονός ότι δεν είναι πολύ ακριβά, δεν σημαίνει πως δεν είναι και ποιοτικά ή δεν κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Επίσης τα θεωρώ προϊόντα "κλειδιά", καθώς έχοντας τα, θα είσαστε καλυμμένες ώστε να είστε όμορφες κάθε μέρα για αρκετό καιρό.
Καταπραϋντικό Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου με Οργανικά Εκχυλίσματα Αλόης & Arnica Pure Nature  
 Πρώτα απ'ολα να δώσουμε βάση στο καθαριστικό προσώπου, που για μένα είναι το "α" και το "ω". Χωρίς αυτό είμαστε χαμένες αφού τόσο η ρύπανση που είναι πολύ έντονη στις μεγαλουπόλεις όσο και το μακιγιάζ, το καθιστούν απαραίτητο. Εγώ χρησιμοποιώ το Avene CLEANANCE GEL NETTOYANT το οποίο πέρα από πολύ καλό καθαρισμό προσφέρει και προστασία από τα σπυράκια. Επίσης τα περισσότερα καθαριστικά της Avene είναι αρκετά καλά. Επίσης χρησιμοποιώ με μεγάλη επιτυχία τα καθαριστικά προσώπου της Oriflame (Optimals και Pure Nature)
, τα οποία αποδείχτηκαν πάρα πολύ χρήσιμα και αποτελεσματικά και η τιμή τους κυμαίνεται γύρω στα 5€.
BEPANTHOL Κρέμα Προσώπου   Μετά πάμε στην κατηγορία κρέμα, εξίσου βασική με τον καθαρισμό προσώπου, αφού χωρίς την κρέμα το δέρμα "τραβάει" και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις ουσιαστικά. Προσωπικά χρησιμοποιώ φανατικά την κρέμα Bepanthol αφού την θεωρώ την καλύτερη. Έχει περίπου 15 € αλλά κρατάει πολλούς μήνες. Επίσης υπάρχει και η Bepanthol Ultra.
   Όσον αφορά το θέμα μακιγιάζ οι προτάσεις μου είναι οι εξής :Πρώτα απ'όλα το πιο βασικό που είναι το κονσίλερ.Εάν υπάρχει κονσίλερ μπορείς και να μην βάλεις καν foundation. Για μένα 3 κονσίλερ είναι τα καλύτερα : 1. το Visible Lift Serum Inside Line- minimising Concealer της L'oreal,
2. το  Maybelline Express 3 in 1 Makeup, το οποίο συνδυάζει και κονσίλερ και makeup και πούδρα και 3. το Maybelline Dream Mousse Concealer, πολύ ωραίο, ευκολοφόρετο και βελούδινο. Και στα 3 η τιμή είναι από 7€-15€. Τώρα για βάση, θα πρότεινα το True Match της L'oreal το οποίο όντως δεν φαίνεται καθόλου πάνω στο δέρμα. Γενικότερα όμως είμαι λίγο κατά της βάσης. Προτιμώ καθαρό το πρόσωπο και απλά με το κονσίλερ να φωτίζονται οι προβληματικές περιοχές.
   Και πάμε στο θέμα μάσκαρα...για μένα η μάσκαρα /το μάσκαρα, όπως θέλετε πείτε το, και το κονσίλερ είναι τα πιο σημαντικά. Αν τα έχεις αυτά τα δύο τελείωσες. Για μένα λοιπόν, οι καλύτερες μάσκαρες, τις οποίες έχω καταευχαριστηθεί διότι κάνουν τα μάρια να φαίνονται μεγάλα και τις βλεφαρίδες πυκνές είναι αυτές της Maybelline δηλαδή η Maybelline The Colossal Volum' Express Mascara και η Volum' Express® The Falsies.
   Πριν ολοκληρώσουμε με το κραγιόν, σημαντικό είναι και το ρουζ. Αυτό είναι το απαραίτητο στοιχείο που θα δώσει χρώμα και υγεία στο πρόσωπο μας. Κάθε ρουζ δεν ταιριάζει σε όλες. Πρέπει ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών να επιλέγουμε και το ανάλογο ρουζ. Παραδείγματος χάριν, στις ξανθιές το πιο ταιριαστό είναι ένα ρουζ στις αποχρώσεις του ροδακινί και του ροζ. Στις μελαχρινές πάει και το ροζ/τριανταφυλλί και το καφέ προς μπρονζέ. Εγώ χρησιμοποιώ το Maybelline Dream Mousse Blush και την True Match Blush Precious Peach.
   Τέλος το κραγιόν. Δυστυχώς για μένα το κραγιόν είναι λίγο απαγορευτικό, διότι για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν μένει ποτέ πάνω στο στόμα μου, δημιουργώντας ένα αντιαισθητικό περίγραμμα πάνω του. Έτσι, προτιμώ τα lip balm και τα liposan με χρώμα τα οποία ενυδατώνουν αλλά συγχρόνως χρωματίζουν. Τα liposan κεράσι και φράουλα δίνουν το πιο όμορφο χρώμα και μένουν πάντα σταθερά. Βέβαια, άσχετα από το πρόβλημα μου, φοράω και εγώ κραγιόν. Πολύ καλά είναι τα Colour Riche της L'oreal,όλα τα κραγιόν της Mac , τα Max Factor Lasting Color και τα Maybelline Moisture Extreme Lipcolor.
   Σε λίγο καιρό θα επιστρέψουμε, ώστε να σας παρουσιάσουμε και τα καλύτερα προϊόντα σώματος, μαλλιών, αρωμάτων...έως τότε καλές κατακτήσεις!!!!







mary

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις