....Leather Pants....

   Αχ αυτό το Leather pant....ένα όνειρο.Παλιά θεωρείτο λίγο παράξενο να φορεθεί αφού επί το πλείστον το φορούσαν οι ροκάδες και οι heavy metalάδες. Σήμερα αυτό το υπέροχο παντελόνι, ναι μεν κρατάει αυτό το rock-άγριο στοιχείο αλλά από την άλλη μπορεί να φορεθεί από οποιαδήποτε γυναίκα χωρίς να είναι "κάπως" και συγχρόνως να την μετατρέπει σε chic.
   Προσωπικά, δεν είχα άμεση επαφή παλαιότερα αλλά εδώ και 1-2 χρόνια το θεωρώ κομμάτι αναγκαίο, απαραίτητο και κλασσικό αφού δεν πρόκειται να σταματήσει να είναι στην μόδα. Μπορείτε να το βρείτε σε αληθινό δέρμα (δεν το συνιστώ βέβαια λόγω φιλοζωικής ευαισθησίας...), σε faux και σε τζιν "πλαστικοποιημένο" ώστε να μοιάζει σαν δέρμα. Υπάρχουν δε, στα περισσότερα μαγαζιά  πλέον και οι τιμές ποικίλουν, αν και τα πιο πολλά είναι γύρω στα 30€.
   Αν με ρωτούσατε πως θα το φορούσα εγώ, θα σας πρότεινα με ένα απλό άσπρο μπλουζάκι ή μακό και με ένα σακάκι μαύρο από πάνω, ή με μια γκρι μπλούζα, τόσο εφαρμοστή όσο και ριχτή με τον έναν ώμο έξω ή με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι. Έξυπνο ταίριασμα είναι και με το,πλέον, επίκαιρο denim πουκάμισο. Τέλος, ωραίος συνδυασμός είναι Leather pant με λεοπάρ μπλούζα ή πουκάμισο εκτός και αν δεν θέλετε να είστε πολύ wild και να περιορίσετε το λεοπάρ στο παπούτσι, κατά προτίμηση γόβα.
   Λίγα παραδείγματα για να πάρετε κάποιες ιδέες.......













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις