Τα καλύτερα του Zara, Stradivarius και Bershka για αυτή την εποχή!

   Λόγω οικονομικής κρίσης, στρέφομαστε πιο πολύ σε μεγάλες αλυσίδες ρούχων όπως τα Zara, τα Stradivarius και τα Bershka τα οποία είναι σαφώς πιο οικονομικά από τις μεγάλες μάρκες ρούχων, ώστε να ντυθούμε και οικονομικά και όμορφα αφού ακολουθούν πάντα τις τάσεις τις μόδας.
   Σκέφτηκα λοιπόν να σας δείξω τα κομμάτια που άρεσαν σε εμένα, τα οποία επέλεξα με βάση 1. την χρησιμότητα τους, δηλαδή να είναι πολυχρηστικά και διαχρονικά, 2. την τιμή τους, ώστε να μην υπερβαίνουν τα 50€ και 3.την επικαιρότητα τους, δηλαδή το πόσο είναι μέσα στην μόδα της εποχής. 
   Γενικά το moto μου είναι "απλά,κλασσικά και εύχρηστα" κάτι το οποίο δεν με έχει προδώσει ποτέ αφού με ένα απλό κομμάτι, που δεν είναι και ακριβό, κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς και από την στιγμή που δεν είναι περίπλοκο μπορείς να το διανθίσεις με διάφορα αξεσουάρ χωρίς να γίνεται ακραίο.
   Τα παρακάτω κομμάτια,τα θεωρώ "μπαλαντέρ" αφού κολλάνε παντού και με με όλα. Σε επόμενο άρθρο θα επεκταθούμε και στις άλλες εταιρείες με οικονομικά ρούχα, ώστε να υπάρχει μια σφαιρική προσέγγιση και ολοκληρωμένη πρόταση για τον χειμώνα.

Zara






















Bershka




















Stradivarius







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις