Το Φθινοπωρινό Στυλ !

   Κακά τα ψέματα, το φθινόπωρο έφτασε. Το καλοκαιράκι με τα λίγα και ελαφριά ρούχα φεύγει σιγά σιγά και πλέον αρχίζει να μπαίνει στο μυαλό μας η σκέψη του τι να φορέσω με τέτοιο περίεργο καιρό. Λίγο κρύο, λίγο βροχή,λίγο ζέστη και υγρασία, λίγο απ' όλα....
   Συνήθως το φθινόπωρο σχετίζεται με την δροσιά,το κιτρίνισμα και το πέσιμο των φύλλων και τα πρωτοβρόχια. Αυτά βέβαια όταν ο καιρός δεν είχε τρελαθεί...γιατί πλέον τέλη Σεπτέμβρη μπορεί κανείς να κάνει και μπάνιο στην θάλασσα κανονικότατα.
  Σκέφτηκα λοιπόν να προτείνω τις δικές μου ιδέες για το φετινό φθινόπωρο, μιας που βιάζομαι λιγάκι να ξαναβάλω τα μακρυμάνικα,αφού λατρεύω το κρύο και τον χειμώνα.Αυτό το φθινόπωρο, οι δικές μου προτάσεις περιστρέφονται γύρω από τα τζιν κομμάτια, όπως πουκάμισα/παντελόνια/φούστες και χαλαρά φαρδιά μπλουζάκια ή μπλουζάκια με χαριτωμένες στάμπες, που φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.
   Επίσης οι ωραίες φούστες κυριαρχούν,είτε είναι σε pencil,άλφα, skater ή maxi αέρινη γραμμή,τα πουκάμισα, τα οποία αποτελούν μια υπέροχη και αρκετά βολική επιλογή αφού ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή και τις θερμοκρασίες,τα ριγέ κομμάτια που πάντα θα είναι μέσα στην μόδα χειμώνα καλοκαίρι,η μόδα των περσινών sneaker wegdes που θα φορεθούν και φέτος πολύ.              
    Επιπλέον, έχουμε τα κλασσικά φορεματάκια με τρουακάρ μανίκια είτε σε στυλ skater ή σε σε στυλ pencil όπως ένα κλασσικό little black dress συνδυασμένα με το επίσης κλασσικό τζιν μπουφανάκι για την ψύχρα του βραδιού,τα κολάν σε όλα τα χρώματα και σχέδια και τα κασκόλ και τέλος κλείνοντας έχουμε new entry στις τάσεις, δηλαδή τις oversize ζακέτες και τα κιμονό!



Μπλουζάκια













 Τζιν κομμάτια







Φούστες





Πουκάμισα




Ζακέτες και Κιμονό




Ριγέ κομμάτια




Φορεματάκια





Κασκόλ και  Sneaker Wedges





mary

Σχόλια

  1. Λατρευω τα ριγε πουλοβερακια. Ωραια ριγε εχω βρει στα Gant, και αντεχουν. Τσεκαρετε εχουν και εκπτωση τωρα νομιζψ https://www.notos.gr/brands/gant/?Categories=3&sortBy=Default

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις