We ❤ Leather Jackets

   Το leather φέτος είναι η απόλυτη τάση, που κυριαρχεί. Και όχι μόνο φέτος, αλλά και διαχρονικά, το δερμάτινο, αποτελούσε ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. 
   Οι λόγοι, για τους οποίους ένα δερμάτινο κομμάτι,και ειδικά, ένα δερμάτινο jacket, είναι αγαπημένο και απαραίτητο κομμάτι, είναι πολλοί.
   Πρώτα απ' όλα επειδή επικεντρωνόμαστε κυρίως στο κλασσικό μαύρο δερμάτινο jacket,σαν μαύρο που είναι ταιριάζει με πολλά ρούχα μας και προσδίδει στο look ένα πιο rock στοιχείο.Επιπλέον, χαλαρώνει το στυλ, "κόβοντας" αρκετά χρόνια από πάνω μας, κάνοντας μας πιο νέους.Είναι ευκολοφόρετο και όμορφο στο μάτι.
   Επίσης, αν και το αυθεντικό δέρμα είναι καλύτερο, αφού κρατάει για πολλά πολλά χρόνια, μπορεί κάποιος να βρει στην αγορά και απομιμήσεις δέρματος, εξίσου καλές με το αυθεντικό και πολύ πιο οικονομικές.
   Όσον αφορά τις προτάσεις μας σχετικά με το πως μπορεί να φορεθεί ένα τέτοιο leather jacket, θα λέγαμε ότι φοριέται πολύ με τζιν και χαλαρές βαμβακερές μπλούζες και t-shirts, με χοντρά πουλόβερ με ζιβάγκο, με χοντρά κασκόλ, με τζιν και ειδικά τα τζιν με σκισίματα στα γόνατα, με μακριά maxi φορέματα  αλλά και κοντά, όπως επίσης και με pencil φούστες και skater και με φόρμες.























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις