Ρίγες : Πώς μπορούμε να τις φορέσουμε

Ρίγες....
   Είναι τρομερή και διαχρονική η τάση τους, αλλά πολλές φορές μας δυσκολεύουν, ως προς το πως να τις συνδυάσουμε, γιατί αν και από μόνες τους, ως μοναδικό κομμάτι είναι ευκολοφόρετες, παραδείγματος χάριν ένα ριγέ φόρεμα, αν πρέπει να συνδυαστούν με κάτι άλλο, ένα παντελόνι,μια φούστα ή μια μπλούζα, εκεί αρχίζει το πρόβλημα...
   Το καλό είναι, πως η μόδα είναι τόσο ελεύθερη πια, που μπορούμε όλα να τα συνδυάσουμε με όλα. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας προτείνω τους αγαπημένους μου συνδυασμούς με κάτι ριγέ.
   Λοιπόν...επειδή κατά βάση το ριγέ, βρίσκεται στην εκδοχή του άσπρου-μαύρου ή άσπρου-μπλε, ο πρώτος κλασσικός συνδυασμός είναι με κάτι μαύρο,ξεθωριασμένο μαύρο,γκρι ή κάτι μπλε ή κάτι λευκό. Επιπλέον, ωραίος και πολύ μοντέρνος συνδυασμός είναι με κάτι μαύρο δερμάτινο.
   Ωραίος συνδυασμός είναι επίσης με κάτι κόκκινο,(αλλά και με όλα τα δυνατά χρώματα) αφού τονίζεται αυτή η αντίθεση των ριγών με το έντονο χρώμα.Τέλος,για πιο ήπιο συνδυασμό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το τζιν, αφού δένει αρμονικά με όλες τις ρίγες και με κάτι μπεζ/καφέ.
   Ιδού οι προτάσεις μας....




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις