Looks για τον χειμώνα - άνοιξη που αγαπάμε!

   Πολλές φορές εμείς τα κορίτσια αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε... βασικά τι πολλές φορές, συνέχεια αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε. Ειδικά τον χειμώνα και την άνοιξη που ο καιρός είναι περίεργος και πρέπει να συνδυάσεις πολλά ρούχα μεταξύ τους, υπάρχει σύγχυση. 
Εννοείται,πως θέλουμε να είμαι κομψές αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε έκπτωση στην ζεστασιά και στην αίσθηση άνεσης.
   Προσωπικά, θεωρώ πως μεγάλη τάση για φέτος είναι τα πουλόβερ, τα ζιβάγκο, τα κορμάκια, τα φούτερ, τα σνίκερς, τα παλτό και τα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή. 
Στα περισσότερα look που μου άρεσαν και σας προτείνω κυριαρχούν τα παραπάνω. Συμπληρωματικά σε αυτά, μια ζακέτα με ένα σατέν φανελάκι τύπου lingerie και ένα τζιν μπορούν άμενα να μας βγάλει ασπροπρόσωπες. Επίσης, ένα τζιν πάλι σε φαρδιά γραμμή, μαζί με ένα πουλόβερ και ένα δερμάτινο μπουφάν, μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο σε περίπτωση που δεν ξέρουμε τι να βάλουμε.
   Τώρα, στις περιπτώσεις που θέλουμε να βάλουμε κάτι πιο θηλυκό, ένα ζιβάγκο, μια ψηλόμεση φούστα με κουμπιά ή δερμάτινη συνδυασμένα με την τάση του χειμώνα τις ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο ή με μποτάκια ως τον αστράγαλο είναι ό,τι πρέπει για τον σκοπό που θέλουμε και δεν μας εμποδίζουν στο να είμαστε άνετες.Επιπλέον, μια καλή λύση είναι μια φούστα πλισέ μέχρι τον αστράγαλο, σνίκερς και ένα πουλόβερ μέσα από την φούστα και είστε τέλειες και μέσα στην μόδα!
   Τέλος, όσο ανοίγει ο καιρός, μια καλή λύση είναι τα πουκάμισα σε οποιαδήποτε μορφή. δική μου πρόταση είναι πουκάμισο ριχτό και τοποθετημένο μέσα από το παντελόνι και παντελόνι, κατά προτίμηση ψηλοκάβαλο τζιν ή επίσης και υφασμάτινο ψηλόμεσο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή. 










































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις